Luckbyte

Luckbyte – För en helt ny stil

Svarta Kök är ett företag i Sölvesborg specialiserat på kök, luckbyte och att leverera kompletta kök till kunder runt om från Hässleholm till Karlskrona – hela Blekinge och en bit in i Skåne.

Vi har lång och gedigen erfarenhet från branschen, vi har varit verksamma i 30 år.  Vår personal besitter en kunskap och kompetens som gör att de garanterat kan hjälpa dig och hitta en lösning för just ditt kök. 

Dags att renovera köket? 

Vi utför renovering av kök i stor och liten skala samt säljer och installerar hela kök med stommar. Vi hittar tillsammans med dig den bästa lösningen utifrån dina önskemål och förutsättningar. 

Hos oss på Svarta Kök får du hjälp med renovering på dina villkor. Enklaste förändringen är att vi lackerar om dina gamla luckor. Ditt kök får ett rejält lyft! Byta luckor är också ett snabbt och prisvärt alternativ. Vi tillhandahåller över 30 olika luckor och dessa måttillverkas för att passa in i dina skåp. Kanske vill du också passa på att sätta in lådor i dina gamla skåp. Vi tillverkar även lådor i specialmått.  Komplettera eventuellt med nya bänkskivor och du har ett “nytt” kök till lägre pris! 

Samarbetspartners för helheten

För att utföra renoveringen har vi ett brett kontaktnät av lokalt förankrade skickliga hantverkare som håller våra höga kvalitetskrav. Vi vill ge våra kunder det bästa i alla lägen! 

Utställning som inspirerar 

När det är dags att renovera kan alla möjligheter, stilar och materialval göra det lite svårt att bestämma sig. För inspiration kan ni besöka vår utställning och rådgivning. 

 

ROT-Avdraget:  När du anlitar oss för din renovering kan du passa på att utnyttja ROT-avdraget. Här kan du läsa mer om hur det går till!

 

Bänkskivor:

Kök och luckor:

Handtag och inredning:

Diskbänkar: